Pàdel Xerta

Gaudeix de la nostra pista de pàdel

Enmig de la natura i rodejada de camps de tarongers i mandariners, la nostra pista de pàdel està creada com a servei complementari de l'alberg. Hem intentat crear un espai especial i únic, voltejat d'arbusts i de plantes ornamentals, aromàtiques i de les que repel·len els insectes. És una pista totalment integrada dins la natura que fa que sigui tot un plaer jugar a pàdel, mentre a través dels vidres podem veure els tons verds, rojos i tota mena de colors de la natura que converteixen aquesta estona d'esport en una autèntica meravella.

Pel que fa als serveis que fem actualment és l'escola de pàdel amb els nostres dos monitors titulats. No obstant, qualsevol persona pot reservar la franja horària que prefereixi i venir a jugar. Els clients de l'alberg podran escollir si volen jugar ells sols, rebre classes, disposar de l'exclusivitat de la pista... podran així gaudir de tot un ventall de serveis disponibles. El pàdel per a nosaltres és un esport molt divertit.

Lloguer privat per a ús exclusiu de la pista (12 euros/hora)

El recinte del pàdel està tot tancat, ple de vegetació i enmig de la natura. Hi tenim una barbacoa per si us voleu portar el menjar i rostir-vos-el vosaltres mateixos i passar un dia de pàdel i dinar en grup. D'aquesta manera,podeu llogar la pista i tot l'espai per a vosaltres sols només per 12 euros l'hora. També, si ho preferiu, us podem portar el menjar des de l'alberg, ubicat només a 200 metres (paella, fideuà, menjar tipus burger...) i així vosaltres no cal que us preocupeu. També podeu utilitzar la barbacoa que tenim i fer-vos una rostida i passar un bon dia en companyia d'amics. 

L'espai està pensat per a tota la família i, sobretot, com no, per als més petits també. Caseta infantil, petit tobogan, gronxador... tot perquè els més petits també s'ho passin bé.

rpt

Podeu reservar la pista vosaltres mateixos a través del calendari que tenim penjat en aquest apartat. És tan senzill com escollir dia i hora.

TARIFES

Socis: 20 € mes. Inclou una partida gratis per dia.

Abonaments: 10 partides d’1 hora i quart: 20 euros. Qualsevol horari

Partida solta: No soci - No abonament: 3 €

Il•luminació. Les despeses de llum d’1 h i quart són de 4 € (1 euro per persona). Aquest import s’abonarà sempre que s’utilitzi.

Escola de pàdel: Classes amb Monitor i grups de 4 persones: 20 euros/mes

Classes individuals amb monitor: 17 euros/hora

Classes Particulars per a 2 persones: 10 euros per persona

Classes Particulars per a 3 persones: 8 euros per persona

Classes particulars per a 4 persones: 7 euros per persona

 

Com veieu, els preus són més que competitius... ja no teniu cap excusa per no venir a jugar a Pàdel Xerta!