Jornada de pàdel adaptat

El pàdel adaptat va tenint molts adeptes a casa nostra i, cada vegada més, tenim més grups que vénen a practicar-lo a la nostra pista. És una activitat nova per a ells que, per a la nostra sorpresa, dominen bé i ràpidament i els encisa. Estimula molt la seua psicomotricitat i els ajuda a millorar la coordinació i rapidesa mental, alhora que els fa gaudir com a nens i fa que tinguin ganes de superar-se cada vegada més. 

Ho tenim comprovat: fins i tot el més "aturadet" del grup es converteix en un autèntic "bitxet" amb la pala a la mà i ens omple la pista de somriures i crits eufòrics. Els monitors o pares els acompanyen durant l'activitat i això a ells els dóna encara més confiança.

Tenim monitors experts altament sensibles en aquest tipus de públic que necessita molta atenció i tot junt ens assegura l'èxit de l'activitat. La realitzem en grupets de 4 o 5 persones i durant 50 minuts. El preu per sessió és de 8 euros i també fem classes en cap de setmana. 

La setmana passada, vam fer un matí de pàdel adaptat amb els usuaris de l'associació ebrenca ASIFTE i va ser un èxit. Les fotografies que acompanyen l'article en són testimoni. 

Si teniu ganes de provar-ho, veniu! Serà un gran descobriment per a ells i per als familiars. Més informació al 678 67 67 67.

Els comentaris estan tancats.