Sortida escolar d’un dia

A 100 metres de l'alberg hi tenim la nostra granja escola, en una bona varietat d'animals que podeu venir a conèixer en una sortida d'un dia, ja sigui de llar d'infants, primària o secundària. Passareu una bona jornada!

Cada any, anem ampliant la granja i , aquest darrer estiu, reformant-la i fent els corrals grans perquè els nens puguin entrar-hi a dins i tenir contacte directe amb els animals; donar-los de menjar, asseure's i acaronar-los, etc. Cada any, tenim animals nous! 

 

 

Tenim un espai 100% preparat per a rebre grups de nens, en lavabos, taules i cadires i diferents espais tancats on estan els animals i on els menuts hi podran entrar.

 

Tenim una gran varietat, entre els que podem destacar els nostres burrets, el Catalino i la Catalina. Són molt dòcils i els hi podrem pujar a sobre! 

També tenim un espai on hi trobarem conillets mini toy i guatlles, ideals per als més menuts. Trobarem gallines, gallines de Guinea i auracanes; ànecs... que viuen en un espai obert en semi llibertat. 

 En quant a ocells, també podrem observar tota classe de diamants (mandarins, pingüins, de Gould...), cotorres papilleres, pericos... i podrem entrar a les gàbies grans per veure els seus ous i per donar-los menjar. 

Després d'una bona visita, anirem a l'alberg on ens preparan un bon àpat per dinar, com macarrons i salsitxa (podem triar menú). 

Després, una bona migdiada si els nens ho necessiten i després un taller: de pintura, elaboració de collars  de pasta, un conta contes, dibuixa i retalla en Catalino en 3D... i un bon berenar, és clar! 

Si voleu venir d'excursió de final de curs a la nostra granja escola, podeu trucar-nos al

Telèfon 938 149 542

o escriure'ns a info@descoberta.cat

O Whatsapp al 661 658 192

Us planificarem la vostra sortida segons les vostres preferències i necessitats.