Rústic i familiar

El nostre menjador té la forma de la lletra ela i és molt ampli i lluminós, té una capacitat d'una setantena de persones. Amb les característiques d'espai que té es conserva molt bé la intimitat dels grups que vénen a sopar atès que, si es vol, estan ben separats.

Als grups que hi ha allotjats a l'alberg deixem que es col·loquin les taules com ells vulguin i es sentin com a casa (o millor!)  i, en aquest sentit, el menjador és molt polivalent i dóna molt de joc.

El menjador és d'ambient rústic i, a una part, encara conserva l'antiga paret de pedra d'abans que és un element estètic preciós. Està decorat en fotografies de natura, quadres i en colors vius. Tenim una xemeneia de pedra que, sens dubte, és l'atractiu principal del menjador i amb un serpentí de coure que hi ha a dins  (passa aigua pel seu circuit) calentem tots els radiadors de l'alberg. Podem moure les taules al nostre gust i, si volem, posar-les davant la xemeneia... o agafar una de les butaques i posar-nos a llegir amb el caliu del foc a terra... són experiències realment úniques i més que agradables.

Amb els grups de l'alberg utilitzem una finestra gran que comunica amb la cuina a través de la qual proporcionem el menjar a la gent i tenim una relació directa amb ells. Així és més pràctic, més directe, ràpid i dóna més confiança als clients atès que veuen en viu com cuinem i les bones condicions higièniques de la cuina.

Els comentaris estan tancats.