Un tresor amagat entre oliveres i muntanyes

La nostra finca la Muntanyeta és, com diu el títol del present article, un "tresor" i un regal enmig de la natura per a tots els amants dels espais lliures i de la vegetació, de les oliveres i de l'aire pur, de les bones vistes i de la llibertat.

És un lloc de retrobament interior, de pau i calma, un dels pocs on encara es pot gaudir de la "quietud", de poder relaxar-se mirant com res es mou, només les branques de les fines herbes quan el vent les acaricia... 

 

La plana, ubicada a la partida Font Amarga, està a una hora a peu de l'alberg i està plena d'oliveres centenàries. Conserva encara els marges de pedra antic i allí fem tallers de d'aprendre a margenar als grups. 

Hi ha una petita casa de camp/ refugi i una barbacoa i la finca és ideal per a grups de colònies que vulguin fer bivak o passar un o dos dies acampats en plena natura. També fem sortides a peu acompanyats del nostre burret Catalino fins a la Muntanyeta on hi passem el dia, fent una barbacoa i alguns tallers de natura o jocs tradicionals. 

Si voleu passar uns dies a l'alberg de colònies no perdeu l'oportunitat de visitar la nostra finca, us encantarà! 

Els comentaris estan tancats.